Alki Kuskoa
Alki Kuskoa stoel hout
Alki Kuskoa
Alki Kuskoa
Alki Kuskoa
Alki kuskoa
Alki Kuskoa

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Kuskoa 

Alki Kuskoa collectie is zeer uitgebreid!

De collectie is geïnspireerd op de eerste plastic stoelen ontworpen door Robin Day. Maar in dit geval, is de stoel vervaardigd uit hout, dat zorgt voor een warme uitstraling, comfort en stevigheid . De schaal volledig in hout of met gestoffeerde kuip, is bevestigd op een frame van massief hout.

Ontwerp door Jean Louis Iratzoki

Alki Kuskoa stoel en lounge stoel

De stoel bestaat uit een delicate gestoffeerde of eikenhouten zitschaal. De zitschaal kan worden bekleed in leer, aan beide zijden bedekt met wol of de rug in hout en het front in wol of leer.

De familie is verrijkt met een lounge stoel. Een grote en delicate kuip is bijzonder comfortabel, fraai gestoffeerd en geplaatst op een massief eiken frame. Er zijn veel stoffen beschikbaar voor deze nieuwe collectie van loungestoelen en bijpassende Ottomans. De Lounge past zowel in de huiselijke sfeer als horeca of projectmarkt.

Kuskoa tafels en bistro tafels

De tafel heeft een massief eiken constructie met verstelbare glijders. Het is verkrijgbaar in natuurlijk eiken of gebeitst.
In massief eiken brengt de tafel warmte en gezelligheid in restaurants. De verstelbare pootjes geven aan deze tafel een perfecte stabiliteit.

Kuskoa barkruk

Zoals bij de stoel wordt de kruk gestoffeerd of uitgerust met een eikenhouten zitschaal. De schaal kan in leer, aan beide zijden bedekt met wol of rug in hout, zitting in wol of leer worden bekleed.