Alki Laia
Alki Laia b
Alki Laia
Alki Laia
Alki Laia
Alki Laia
Alki Laia

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Laia collectie 

Alki Laia wordt duurzaam geprodcuceerd!

Deze  collectie is een weerspiegeling van Alki’s bijdrage aan duurzame ontwikkeling . Dit rationele ontwerp wordt gekenmerkt door een goed doordacht vakmanschap en een streven naar tijdloze meubels. Het eikenhouten frame wordt gecombineerd met een multiplex schaal bedekt met schuim, vilt en wol.

Design by Jean Louis Iratzoki

Alki Laia stoelen, banken en Lounge stoelen

De stoelen hebben een breed scala van mogelijke combinaties als het gaat om materiaal: de houten poten kunnen worden afgewerkt in natuurlijk eiken of gebeitst en de zitting kan van stof of leder. De rug is altijd bedekt met vilt.

Laia stoel ook als bureaustoel en vergaderstoel

De collectie verwelkomt zijn nieuwste aanwinst: De bureaustoel. Verkrijgbaar in twee rughoogtes en twee soorten voetkruizen, vijf poots draaibaar of vier vaste poten. De zitting is verkrijgbaar in stof, leer of eco – leer. De rug is van vilt.

Laia tafels, sta tafels en bureautafels

Tafels, hoge (sta)tafels, koffietafels en bureaus kunnen worden afgewerkt op drie manieren: volledig in eiken, met gelakte top en eiken structuur en volledig gelakt in een van de zes kleuren .

Laia kruk

Krukken, zowel klassiek of modern, vormen steeds essentiële onderdelen van onze interieurs. De krukken hebben een massief eiken frame. De zitting kan worden bekleedt met stof, leer of eco-leer. Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen.

Maximaal 5 stoelen op balk voor wachtkamer

De wachtkamerstoelen hebben een balkconstructie van massief eiken. Deze wachtkamer stoelen op balk kent vele combinatiemogelijkheden: drie zits of vier of vijf stoelen. Er is naar keuze een bijpassende salontafel beschikbaar.