Alki Landa
Alki Landa
Alki Landa
Alki Landa
Alki Landa
Alki Landa opbergplanken
Alki Landa

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Landa 

Het thuiswerkplek meubel van Alki!

De Alki Landa thuiswerkplek collectie met massief houten constructie is de vertaalslag van het stevige van een werkbank naar het  moderne bureau. Andere (kast)elementen in de familie Landa gebruiken gestoffeerde oppervlakken om een warm en kleurrijke werkomgeving te creëren.

Ontwerp door Samuel Accoceberry

Alki Landa bureau voor thuis

Het bureau heeft een dwars over het bureau een kabelbak voor kabelmanagement. Haar achterste deel verbergt twee onafhankelijk openende lades waardoor we houden ons werk en materiaal opgeruimd kunnen houden en waardoor het bureaublad altijd schoon blijft. Onder het tafelblad bevind zich tevens een lade.

Opbergen met Landa: Alki Landa ladenblokken en kasten

De collectie verrijkt met nieuwe accessoires zoals kleine containers en ladeblokken om boeken, mappen en kantoorbenodigdheden op te ruimen … Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, volledig mobiel en worden gedekt door de wollen bekleding aan de buitenkant. Er is ruimte voor het doorvoeren van kabels door de rode borstel aan de rand van het bureau.

De opbergplank is een eenvoudige plank die bestaat uit drie delen: een met wol beklede achterzijde, een plank en een eiken boekensteun. Kan alleen of samen met anderen aan de muur worden gehangen. Normaal of ondersteboven om verschillende composities te maken die speels, kleurrijke en functioneel zijn.

De plank fungeert ook als een akoestisch paneel.