Alki Triku
Alki Triku
Alki Triku
Alki Triku
Alki Triku
Alki Triku
Alki Triku

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Alki Triku stoel en tafels

Alki Triku gebaseerd op hunebed

 Deze collectie is geïnspireerd op hunebedden (triku Harri in het Baskisch), prehistorische structuren bestaande uit een grote deksteen rusten op rechtopstaande stenen. De serie, die uit eenvoudige, ruime vormen bestaat, is vervaardigd uit de meest traditionele materialen: hout en wol.

Ontwerp door Samuel Accoceberry

Triku stoel

De stoel heeft een structuur in massief eiken. De zitting en rugleuning zijn in multiplex (2 zijden eiken fineer) of bekleed met leer, eco – leer of stof.

Triku kruk

De kruk heeft een massief eiken structuur. Het is verkrijgbaar in twee hoogtes. De multiplex zitting kan worden bekleed met stof, leer of eco – leer. De metalen voetsteun is gespoten in wit of rood

Triku tafels en koffietafels

De tafel heeft een massief eiken frame en top. Het is verkrijgbaar rond of ovaal. De ovale versie kan uitbreidbaar zijn via uitschuif constructie.

De hoge tafel heeft een massief eiken constructie en topblad. Het is verkrijgbaar in twee hoogtes. De metalen voetsteun is gespoten in wit of rood.

De salontafel heeft een massief eiken constructie. Verkrijgbaar in drie verschillende maten. Deze salontafels zijn uitgedacht om een ​​set te vormen of om op zichzelf staan.