Laptop Holder
Adapt Board Sfeer
Laptop Holder 1
Adapt Board Sfeer

Apto Adapt Laptop Holder

De APTO Adapt is een collectie om je werkplek helemaal te personaliseren. Het idee achter de collectie is om een mooi, functioneel en gestroomlijnd ontwerp te creëren dat voor iedereen uniek is.De Adapt collectie draait om het ‘Adapt Board’, dat bestaat uit een metalen wand, kabelgoot, en een akoestische achterwand (klasse B), met diverse bijbehorende accessoires die je naar wens kunt samenstellen. Mix en match eenvoudig je favoriete werkplek met Adapt!

De Laptop holder is één van de accessoires die je kunt mixen en matchen op het Adapt Board. Een handig plankje met opstaande rand waar je je laptop rechtop op kan plaatsen nadat je hem op je externe monitor hebt aangesloten. De plank is eenvoudig eraf te halen en op een andere plek weer te bevestigen. Plaats het plankje achter uw monitor of dichtbij de kabelingang boven de kabelgoot zodat u gemakkelijk bij de oplader kunt. De plank is standaard van metaal in de kleur zwart met een matte afwerking, maar projectmatig ook leverbaar in andere kleuren.

Bekijk hier ook de andere accessoires die je toe kan voegen aan het Adapt Board. Handige producten zoals een telefoonhouder, pennenbakje, telefoonhouder, haken en een monitorhouder om je werkplek georganiseerd te houden.

 

Specificaties
  • Houder voor laptop
  • Plank met opstaande rand
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart met matte afwerking
  • Projectmatig leverbaar in andere kleuren
  • Modulair systeem
  • Gebruiksvriendelijk
Afmetingen

238 x 41 mm (bxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!