Adapt Board Sfeer
Adapt Board Pm Apto
Adapt Board Pm
Hook Adapt
Apto Adapt Board Pm
Adapt Board Sfeer

Apto Adapt Board

De APTO Adapt is een collectie om je werkplek helemaal te personaliseren. Het idee achter de collectie is om een mooi, functioneel en gestroomlijnd ontwerp te creëren dat voor iedereen uniek is. De Adapt collectie bestaat uit een wand, kabelgoot, en een akoestische achterwand (klasse B) in één, met diverse bijbehorende accessoires die je naar wens kunt samenstellen. Mix en match eenvoudig je favoriete werkplek met Adapt!

Adapt Board is verkrijgbaar in 1000, 1300 en 1500mm breed. De voorzijde van de wand is gemaakt van metaal en is daardoor ook magnetisch. De achterzijde is bekleed met vilt. De onderzijde van de wand is voorzien van een kabelgoot onder het blad. Met 12 schroeven wordt Adapt Board aan het werkblad bevestigd en kan tot 30 kg dragen. Voeg accessoires toe zoals een laptophouder, plank, pennenbakje, telefoonhouder, haken en een monitorhouder om je werkplek georganiseerd te houden.

De metalen wand van Adapt Board is in de kleur zwart verkrijgbaar. Projectmatig ook in andere kleuren verkrijgbaar

Specificaties
  • Eigen gepersonaliseerde werkplek
  • Mix & Match accessoires
  • Modulair systeem
  • Geïntegreerde Kabelgoot
  • Akoestische achterwand
Afmetingen

441 x 1300/1500 x 30 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!