Mobile Charger 2
Mobile Charger 1
Mobile Charger 4
Adapt Board Sfeer
Mobile Charger 1

Apto Adapt Mobile Charger

De APTO Adapt is een collectie om je werkplek helemaal te personaliseren. Het idee achter de collectie is om een mooi, functioneel en gestroomlijnd ontwerp te creëren dat voor iedereen uniek is.De Adapt collectie draait om het ‘Adapt Board’, dat bestaat uit een metalen wand, kabelgoot, en een akoestische achterwand (klasse B), met diverse bijbehorende accessoires die je naar wens kunt samenstellen. Mix en match eenvoudig je favoriete werkplek met Adapt!

De Mobile Charger is één van de accessoires die je kunt mixen en matchen op het Adapt Board. De oplader is een 10 watt draadloze oplader die past op alle nieuwere smartphones met geïntegreerde Qi technologie. De mobile charger is gemakkelijk te verwijderen en te verplaatsen op het bord.

Standaard van metaal in de kleur zwart met een matte afwerking, maar projectmatig ook leverbaar in andere kleuren.

Bekijk hier ook de andere accessoires die je toe kan voegen aan het Adapt Board. Handige producten zoals een laptophouder, plank, telefoonhouder, pennenbakje en een monitorhouder om je werkplek georganiseerd te houden.

Specificaties
  • Verkrijgbaar in metaal mat zwart
  • Projectmatig ook verkrijgbaar in andere kleuren
  • Modulair systeem
  • Metaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Afmetingen

22 x 50 mm (bxh)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!