Laptop And Paper Shelf
Paper And Laptop Shelf 2
Adapt Board Sfeer
Laptop And Paper Shelf 1
Paper And Laptop Shelf Pm
Laptop And Paper Shelf

Apto Adapt Paper & Laptop shelf

De APTO Adapt is een collectie om je werkplek helemaal te personaliseren. Het idee achter de collectie is om een mooi, functioneel en gestroomlijnd ontwerp te creëren dat voor iedereen uniek is.De Adapt collectie draait om het ‘Adapt Board’, dat bestaat uit een metalen wand, kabelgoot, en een akoestische achterwand (klasse B), met diverse bijbehorende accessoires die je naar wens kunt samenstellen. Mix en match eenvoudig je favoriete werkplek met Adapt!

De paper & laptop shelf is één van de accessoires die je kunt mixen en matchen op het Adapt Board. Een handige plank met opstaande rand waar je je laptop op kwijt kan, maar ook bijvoorbeeld boeken, papierwerk, mappen of andere kantoorspullen. De zijkanten van de plank hebben een opstaande rand. De plank is eenvoudig eraf te halen en op een andere plek weer te bevestigen. Standaard van metaal in de kleur zwart met een matte afwerking, maar projectmatig ook leverbaar in andere kleuren.

Bekijk hier ook de andere accessoires die je toe kan voegen aan het Adapt Board. Handige producten zoals een laptophouder, pennenbakje, telefoonhouder, haken en een monitorhouder om je werkplek georganiseerd te houden.

Specificaties
  • Verkrijgbaar in metaal mat zwart
  • Projectmatig ook verkrijgbaar in andere kleuren
  • Modulair systeem
  • Metaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Afmetingen

368 x 248 mm (bxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!