Pencil Box
Pencil Box
Hook Adapt
Adapt Board Sfeer
Mobile Charger 2

Apto Adapt Pencil Box

De APTO Adapt is een collectie om je werkplek helemaal te personaliseren. Het idee achter de collectie is om een mooi, functioneel en gestroomlijnd ontwerp te creëren dat voor iedereen uniek is.De Adapt collectie draait om het ‘Adapt Board’, dat bestaat uit een metalen wand, kabelgoot, en een akoestische achterwand (klasse B), met diverse bijbehorende accessoires die je naar wens kunt samenstellen. Mix en match eenvoudig je favoriete werkplek met Adapt!

De Pencil Box is één van de accessoires die je kunt mixen en matchen op het Adapt Board. Een handig pennenbakje die je gemakkelijk eraf kunt halen en ergens anders op het bord weer kan bevestigen. Het bakje is standaard van metaal in de kleur zwart met een matte afwerking, maar projectmatig ook leverbaar in andere kleuren.

Bekijk hier ook de andere accessoires die je toe kan voegen aan het Adapt Board. Handige producten zoals een laptophouder, plank, telefoonhouder, haken en een monitorhouder om je werkplek georganiseerd te houden.

Specificaties
  • Verkrijgbaar in metaal mat zwart
  • Projectmatig ook verkrijgbaar in andere kleuren
  • Modulair systeem
  • Metaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Afmetingen

107 x 88 x 49 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!