Nordic Bookshelf Apto
Apto Bookshelf Blauw
Book Shelf APTO
Apto Bookshelf Zwart
Nordic APTO Bookshelf
Apto Bookshelf Green
Nordic Bookshelf Apto

Apto Extend modulair rekkensysteem

De bookshelf uit de collectie ‘CLAMP’ van APTO is ideaal om papieren, tijdschriften en boeken netjes op te bergen. Het ontwerp is echt typisch Scandinavisch, functioneel, stijlvol en heeft minimalistische vormgeving.

De bookshelf zweeft boven het blad waardoor het schoonmaken ook gemakkelijker is. De boekenhouder wordt eenvoudig bevestigd aan een horizontaal blad met de bijgeleverde tafelklem ‘multi clamp‘ van APTO.

De multi clamp is compatibel met alle andere producten van APTO. De collectie CLAMP omvat 11 producten zoals bijvoorbeeld monitorhouders, bureauschermen, planken en plantenbakken die aan het werkblad of plank worden geklemd met de multi clamp. Op deze manier kunnen alle producten eenvoudig op elk moment worden verwisseld of verwijderd.

Specificaties

De bookshelf is afgewerkt met een matte lak in de kleuren Danisch Dusty Green, Noors donkerblauw en Scandinavisch matzwart. De bookshelf wordt geleverd inclusief multi clamp (tafelklem) en wordt geleverd in dezelfde kleur als de bookshelf.

Afmetingen

320 x 300 x 195mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!