Felt Desk Seperation Screen 2
Felt Desk Seperation Screen 4
Felt Desk Seperation Screen 3
Felt Desk Seperation Screen
Felt Desk Seperation Screen 2

Apto Desk Seperation Screen

APTO streeft ernaar om afval om te zetten in waardevolle producten. Voor APTO De APTO Felt is een duurzame collectie gemaakt om je werkplek helemaal te personaliseren. De collectie bestaat uit producten van vilt, gemaakt van 70% gerecycled plastic uit de oceaan. Een belangrijke eigenschap van vilt is dat het ook een geluidsabsorberende werking heeft. Een groot voordeel op kantoor waar akoestiek een belangrijk onderdeel is van de ruimte zodat er in alle rust gewerkt kan worden.

Creëer meer privacy en rust met de scheidingswanden uit de Felt collectie. Gemaakt van vilt en daardoor akoestisch. De scheidingswanden zijn gemakkelijk te verplaatsen en perfect om bijvoorbeeld een grote vergadertafel op te delen in werkplekken. De scheidingswand is voorzien van een zwart metalen frame, stootvast en voorzien van mooie afgeronde hoeken. De achterwand is 700mm breed en is geschikt voor een tafel, balie of bureau. Inclusief eikenhout bakje waar je schrijfgerei of persoonlijke bezittingen kwijt kunt.

Bekijk hier ook de andere producten van de ‘Felt’ collectie. Handige en milieuvriendelijke producten met een prachtig design geschikt voor kantoor of de thuiswerkplek!

Specificaties
  • Dark grey kleur
  • Milieuvriendelijk
  • 70% gerecycled materiaal
  • Verbetert de akoestiek
Afmetingen

428 x 700 x 28 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!