Felt Drawer Slim Beige
Felt Drawer Slim Petrolium
Felt Drawer Slim Dark Grey
Apto Felt Drawer Slim
Felt Drawer Slim Light Grey
Felt Drawer Large Dark Grey
Apto Felt Drawer Slim

Apto Felt drawer

APTO streeft ernaar om afval om te zetten in waardevolle producten. Voor APTO De APTO Felt is een duurzame collectie gemaakt om je werkplek helemaal te personaliseren. De collectie bestaat uit producten van vilt, gemaakt van 70% gerecycled plastic uit de oceaan. Een belangrijke eigenschap van vilt is dat het ook een geluidsabsorberende werking heeft.

Houd je bureau opgeruimd met de Felt drawer; een uittrekbare vilten lade voor onder het bureau waar je schrijfgerei, notitieblokken, plakband en andere kantoorspullen in kwijt kan. Geen overbodige grepen, maar een uittrekbare lade die subtiel onder het werkblad gemonteerd is. De lade is maar 44mm dik en daardoor blijft de beenruimte optimaal. De lade is er in een kleine en grote versie verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens is het mogelijk om een inzetstuk bij te bestellen voor losse spullen zoals pennen, post-its of oordopjes.

Bekijk hier ook de andere producten van de ‘Felt’ collectie. Handige en milieuvriendelijke producten met een prachtig design geschikt voor kantoor of de thuiswerkplek!

Specificaties
  • Slim versie verkrijgbaar in dark grey, grey, beige en petrolium
  • Large versie verkrijgbaar in dark grey
  • Milieuvriendelijk
  • 70% gerecycled materiaal
  • Verbetert de akoestiek
  • Tegen meerprijs leverbaar met inzetstuk
Afmetingen

Slim:  44 x 733 x 260 mm (hxbxd)

Large: 44 x 733 x 260 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!