Apto Felt Screen With Frame Scheidingswand Akoestisch 1
Apto Felt Screen With Frame Scheidingswand Akoestisch 4
Apto Felt Screen With Frame Scheidingswand Akoestisch 3
Apto Felt Screen With Frame Scheidingswand Akoestisch
Apto Felt Screen With Frame Scheidingswand Akoestisch 1

Apto Felt screen with frame

APTO streeft ernaar om afval om te zetten in waardevolle producten. Voor APTO De APTO Felt is een duurzame collectie gemaakt om je werkplek helemaal te personaliseren. De collectie bestaat uit producten van vilt, gemaakt van 70% gerecycled plastic uit de oceaan. Een belangrijke eigenschap van vilt is dat het ook een geluidsabsorberende werking heeft. Een groot voordeel op kantoor waar akoestiek een belangrijk onderdeel is van de ruimte zodat er in alle rust gewerkt kan worden.

Creëer meer privacy en rust met de scheidingswanden uit de Felt collectie. Gemaakt van vilt en is daardoor akoestisch. Het design is typisch Scandinavisch: functioneel, minimalistisch en een natuurlijke look.  De scheidingswand is voorzien van een zwart metalen frame, stootvast en voorzien van mooie afgeronde hoeken. De achterwand is 1500 mm breed en past op de meeste standaard verstelbare bureaus. De wand wordt eenvoudig gemonteerd met 2 tafelklemmen ‘multi clamp’ die in bijpassende kleur geleverd worden.

Bekijk hier ook de andere producten van de ‘Felt’ collectie. Handige en milieuvriendelijke producten met een prachtig design geschikt voor kantoor of de thuiswerkplek!

Specificaties
  • Dark grey kleur
  • Milieuvriendelijk
  • 70% gerecycled materiaal
  • Verbetert de akoestiek
Afmetingen

428 x 700 x 28 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!