Apto Clamp Cable Management 2
Apto whiteboard sidewall felt acoustic
Nordic Apto Whiteboard Sidewall
Apto whiteboard sidewall acoustic felt sustainable
Whiteboard Sidewall Skrivebord
Nordic Apto Whiteboard Sidewall 1
Nordic Apto Whiteboard Sidewall

Apto Felt Whiteboard sidewall

APTO streeft ernaar om afval om te zetten in waardevolle producten. Voor APTO De APTO Felt is een duurzame collectie gemaakt om je werkplek helemaal te personaliseren. De collectie bestaat uit producten van vilt, gemaakt van 70% gerecycled plastic uit de oceaan. Een belangrijke eigenschap van vilt is dat het ook een geluidsabsorberende werking heeft. Een groot voordeel op kantoor waar akoestiek een belangrijk onderdeel is van de ruimte zodat er in alle rust gewerkt kan worden.

Deze multifunctionele zijwand is een scheidingswand die aan het bureau wordt bevestigd. Het ontwerp is typisch Scandinavisch;  functioneel, stijlvol en heeft een minimalistisch design. De wand is voorzien van een zijde met whiteboard (tevens magnetisch) en een akoestische zijde van akoestisch felt gemaakt van 70% gerecycled materiaal. De zijwand kan eenvoudig worden gedraaid met de kant die je op dat moment wilt gebruiken. Voor aantekeningen kun je de whiteboard zijde gebruiken waar je aantekeningen op kunt maken en notities op kunt hangen. De felt zijde is naast akoestisch ook te gebruiken als prikbord.

De wand wordt geleverd met 2 tafelklemmen ‘multi clamp’ van APTO. De klemmen worden eenvoudig bevestigd aan een horizontaal werkblad met de multi clamp. Geen overbodige gaten boren in het blad, maar snelle montage met de tafelklem tussen het blad. De klemmen zijn verkrijgbaar in de kleuren Scandinavian Matte Black, Danish Dusty Green en Nordic Dark Blue. Wil je het scherm bij iemand anders plaatsen? Haal de klemmen binnen no-time van het werkblad af en bevestig het eenvoudig op een andere werkplek.

Specificaties
  • Whiteboard zijde en felt zijde
  • Milieuvriendelijk
  • 70% gerecycled materiaal
  • Verbetert de akoestiek
  • Inclusief 2 Apto tafelklemmen
Afmetingen

400 x 700 x 13 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!