Nordic Apto Flower Box Sfeer 3
Nordic Apto Flowerbox Blauw
Nordic Apto Flower Box Sfeer 4
Nordic Apto Flowerbox Groen
Nordic Apto Flower Box Sfeer
Nordic Apto Flowerbox Zwart
Nordic Apto Flower Box Sfeer 3

Apto Flower Box

Breng de natuur naar binnen en geef de ruimte sfeer met de ‘Flower box’ uit de collectie CLAMP! Het ontwerp is typisch Scandinavisch;  functioneel, stijlvol en een minimalistisch design. Planten verminderen stress, verhogen de concentratie en verbeteren het binnenklimaat. Kortom, planten zijn onmisbaar! Vul eventueel de plantenbak met hoge planten als een soort scheidingswand voor meer privacy. De Flower box mag dan wel zo heten, maar is zeker niet alleen geschikt voor planten, ook  boeken, kruiden of andere accessoires kunt u opbergen.

Specificaties

De Flower box zweeft boven het blad en wordt eenvoudig bevestigd aan een horizontaal blad met de bijgeleverde tafelklem ‘multi clamp‘ van APTO.  Geen overbodige gaten boren in het blad, maar eenvoudig montage met de tafelklem tussen het blad zonder beschadiging van het blad. Verkrijgbaar in de matte kleuren Danisch Dusty Green, Noors donkerblauw en Scandinavisch matzwart.

Inclusief 2 APTO tafelklemmen

Afmetingen

194 x 397 x 170mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!