Nordic Apto Flower House Zwart Black
Nordic Apto Flower House Groen
Nordic Apto Flower House Blauw
Nordic Apto Flower House Blauw
Nordic Apto Flower House Green
Nordic Apto Flower House Zwart
Nordic Apto Flower House Zwart Black

Apto Flower House

Een goed binnenklimaat is belangrijk voor het welzijn. Planten en bloemen zorgen voor een fijne werkomgeving en hebben verschillende positieve effecten zoals een beter geluidsniveau, minder kooldioxide en een hogere luchtvochtigheid.

Breng de natuur naar binnen met de ‘Flower House’ uit de collectie CLAMP van APTO!  De Flower House is een planten- en bloemenbak die boven het bureau ‘zweeft’.  Een unieke en creatieve manier om extra groen toe te voegen aan de werkplek. Het ontwerp is typisch Scandinavisch;  functioneel, stijlvol en een minimalistisch design. De plantenbak is verkrijgbaar in de kleuren Danisch Dusty Green, Noors donkerblauw en Scandinavisch matzwart.

Specificaties

De Flower House wordt eenvoudig bevestigd aan een werkblad met 4 tafelklemmen ‘multi clamp‘ van APTO. De Hangconstructie bestaat uit 2 horizontale- en 4 verticale cilinderbuizen, 2 plantenbakken, 2 kunststof bakken en 4 klemmen.

Afmetingen

962 x 1600 x 224mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!