Apto Cable Management 1
Apto Kabel Mangement Blauw
Apto Cable Management Groen
Apto Kabel Mangement Zwart1
Apto Clamp Cable Management 2
Apto Kabel Mangement Groen
Apto Cable Management 1

Apto Kabel Management

In open kantoorruimtes is het soms moeilijk om te concentreren. Het is vaak rumoerig, veel nagalm, weinig privacy en al deze nadelen zorgen voor minder productiviteit. Met de akoestische scheidingswanden van APTO creëer je juist wel meer privacy, rust en productiviteit. Het ontwerp van de scheidingswand is typisch Scandinavisch; functioneel, stijlvol en een minimalistisch design.

Naast dat het scherm kan fungeren als scheidingswand, kunnen kabels ook eenvoudig weg worden gewerkt met de geïntegreerde kabelgoot onder het blad. De kabels kunnen aan de bovenkant in een soort kabelhouder worden geklemd zodat ze netjes op hun plaats blijven. De vilten wand is akoestisch en kan ook worden gebruikt als prikbord.

De kabelgoot wordt bevestigd met 2 tafelklemmen ‘multi clamp’ van APTO. De klemmen worden eenvoudig bevestigd aan een horizontaal werkblad met de multi clamp. Geen overbodige gaten boren in het blad, maar snelle montage met de tafelklem tussen het blad. Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren Scandinavian Matte Black, Danish Dusty Green en Nordic Dark Blue.

De kabelgoot is verkrijgbaar in 700, 1100 en 1500 mm lang.

Specificaties
  • Geleverd met 2 Apto multi clamps
  • Geïntegreerde kabelgoot
  • Verkrijgbaar in zwart, donkerblauw of groen
  • Akoestische vilt wand
Afmetingen

Hoogte wand 430mm
Breedte 700 – 1100 – 1500 mm

Informatie

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!