Apto Cable Management 1
Nordic Apto Kabel Management 1100mm
Nordic Apto Kabel Management 1100mm Zwart
Nordic Apto Kabel Management 1100mm Blauw
Apto Cable Management 2
Apto Cable Management Groen
Apto Cable Management 1

Apto Felt kabelmanagement

In open kantoorruimtes is het soms moeilijk om te concentreren. Het is vaak rumoerig, veel nagalm, weinig privacy en al deze nadelen zorgen voor minder productiviteit. Met de akoestische scheidingswanden van APTO creëer je juist wel meer privacy, rust en productiviteit. Het ontwerp van de scheidingswand is typisch Scandinavisch;  functioneel, stijlvol en een minimalistisch design.

Naast dat het scherm kan fungeren als scheidingswand, kunnen kabels ook eenvoudig weg worden gewerkt met de geïntegreerde kabelgoot onder het blad. De kabels kunnen aan de bovenkant in een soort kabelhouder worden geklemd zodat ze netjes op hun plaats blijven.  De vilten wand is akoestisch en kan ook worden gebruikt als prikbord. Het vilt is gemaakt van 70% recycled plastic flessen uit de oceaan.

De wand met kabelgoot is 700, 1100 of 1500 mm lang en wordt bevestigd met 2 tafelklemmen van APTO. De ‘multi clamp’ klemmen worden eenvoudig bevestigd aan een horizontaal werkblad. Geen overbodige gaten boren in het blad, maar snelle montage met de tafelklem tussen het blad. Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren Scandinavian Matte Black, Danish Dusty Green en Nordic Dark Blue.

Specificaties
  • Verkrijgbaar in 3 versies
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en donkerblauw
  • Multifunctionele scheidingswand
  • Geïntegreerde kabelgoot
  • 70% gerecycled materiaal
  • Akoestische wand
  • Inclusief 2 APTO tafelklemmen
Afmetingen

Hoogte scherm: 430 mm

Breedte scherm: 700/1100/1500 mm (hxb)

Informatie

Liever een andere afmeting of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!