Nordic Multi Clamp Blauw
Nordic Multi Clamp Green
Nordic Clamp Zwart
Nordic Clamp
Nordic Clamp Green
Nordic Apto Clamp Round Table 280mm Green
Nordic Clamp Detail
Nordic Apto Table Shelf Bamboo Bijzetplank Dienblad

Apto Multi Clamp

De hele APTO collectie is speciaal ontworpen rond deze multifunctionele klem ‘Multi clamp’. De collectie CLAMP omvat 11 producten zoals bijvoorbeeld monitorhouders, bureauschermen, planken en plantenbakken die aan het werkblad of plank worden geklemd met de multi clamp.

Binnen enkele seconden bevestig je de multi clamp op het horizontale blad of plank. Geen overbodige gaten boren in het blad, maar eenvoudig montage met de tafelklem tussen het blad zonder beschadiging van het blad. Op deze manier kunnen alle producten eenvoudig op elk moment worden verwisseld of verwijderd.

Specificaties

Het ontwerp is echt typisch Scandinavisch, functioneel, stijlvol en heeft minimalistische vormgeving. De klem heeft een prachtig minimalistisch tijdloos design en is afgewerkt met een matte lak in de kleur Danisch Dusty Green, Noors donkerblauw en Scandinavisch matzwart. De goudkleurige draaiknopjes geven een luxe uitstraling.

  • Te gebruiken voor de gehele APTO collectie
  • Geschikt voor horizontaal oppervlak
  • Afgeschuinde rand max 27mm
  • Tafeldikte max 40mm
Afmetingen

80 x 25 x 50mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!