Nordic Apto Whiteboard Sidewall
Whiteboard Sidewall Skrivebord
Nordic Apto Whiteboard Sidewall Acoustic 3
Nordic Apto Whiteboard Sidewall Acoustic 2
Nordic Apto Whiteboard Sidewall

Apto Whiteboard Sidewall

Deze multifunctionele zijwand is een scheidingswand die aan het bureau wordt bevestigd. Het ontwerp is typisch Scandinavisch;  functioneel, stijlvol en heeft een minimalistisch design. De wand is voorzien van een zijde met whiteboard (tevens magnetisch) en een akoestische zijde van akoestisch felt gemaakt van 70% gerecycled materiaal. De zijwand kan eenvoudig worden gedraaid met de kant die je op dat moment wilt gebruiken. Voor aantekeningen kun je de whiteboard zijde gebruiken waar je aantekeningen op kunt maken en notities op kunt hangen. De felt zijde is naast akoestisch ook te gebruiken als prikbord.

De wand wordt geleverd met 2 tafelklemmen ‘multi clamp‘ van APTO. De klemmen worden eenvoudig bevestigd aan een horizontaal werkblad met de multi clamp. Geen overbodige gaten boren in het blad, maar snelle montage met de tafelklem tussen het blad. De klemmen zijn verkrijgbaar in de kleuren Scandinavian Matte Black, Danish Dusty Green en Nordic Dark Blue. Wil je het scherm bij iemand anders plaatsen? Haal de klemmen binnen no-time van het werkblad af en bevestig het eenvoudig op een andere werkplek.

Specificaties
  • Magnetische whiteboard zijde en felt zijde
  • 70% gerecycled materiaal
  • Verbetert de akoestiek
  • Geleverd met 2 Apto multi clamps
Afmetingen

399 x 700 x 13 mm (hxbxd)

Informatie

Liever een andere afmeting of kleur? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw werkplek!