Extend Wandsysteem Rek Detail
Extend
Extend Close Up
Apto Extend Collectie
Extend Wandsysteem 3
Extend Plafond
Apto Extend wandsysteem

Apto Extend modulair rekkensysteem

Extend is een luchtig modulair rekkensysteem met veel mogelijkheden. Geschikt voor lobby’s, restaurants en kantooromgevingen. Extend kan bijvoorbeeld dienen als scheidingswand in een open ruimte, boekenkast of ter decoratie tegen een wand aan.

Het systeem heeft een vierkant of rechthoekig profiel gemaakt van geanodiseerd aluminium afgewerkt met een fijn gestructureerde poedercoating in de kleur zwart. De planken zijn van zwart metaal en eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. een inbussleutel van 4mm. Het is mogelijk om andere planken, felt panelen aan te schaffen, flower boxen op te hangen en andere producten toe te voegen uit de Clamp collectie van Apto.

Keuze uit 3 versies: aan de muur, aan het plafond of vrijstaand

Specificaties

Extend muur-en plafondbevestiging bestaat uit 2 of 3 gedeeltes en wordt geleverd met 12 planken en messing pootjes en bovenbeugels indien nodig. De vrijstaande versie is ook verkrijgbaar met wielen zodat de kast gemakkelijk verplaatst kan worden. Het systeem kan uitgebreid worden met een extra gedeelte om de gewenste breedte te bereiken.

Afmetingen

Neem contact op voor de afmetingen en prijzen of andere informatie. Wij helpen u graag verder!