Arper Adell Fauteuil Vierpoots Projectmeubilair
Arper Adell Fauteuil Vierpoot Hout Projectmeubilair
Arper Adell Fauteuil Vierpoots Projectmeubilair
Arper Adell Fauteuil Vierpoots Projectmeubilair
Arper Adell Fauteuil Sledeframe Projectmeubilair
Arper Adell Fauteuil Collectie Projectmeubilair Kantoormeubilair
Arper Adell Fauteuil Sledeframe Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Arper Adell fauteuil

Adell – Licht en comfortabel

De Adell fauteuil is ontworpen voor gebruik in rustruimtes en past goed in verschillende omgevingen zoals een wachtkamer, loungeruimte, horecaruimte of woonkamer. Met lage afgeronde rondingen roept Adell een kostbaar aandenken op uit de natuurlijke wereld.  Met een schaal gemaakt van 80% gerecycled polypropyleen, is de kalmerende vorm ontworpen met duurzaamheid als basis, waardoor zowel lichaam als geest zich op hun gemak voelen.

Opties en kleuren

De fauteuil is verkrijgbaar in zwart, bruin, olijfgroen en ivoor. Voor extra comfort kan er ook een zitkussen bij die in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar is.
Het onderstel van de fauteuil is verkrijgbaar als sledeframe, vierpoots hout, chroom of gecoate staal.
De Adell is verkrijgbaar in een volledige kunststof uitvoering, kunststof met een gestoffeerd zitkussen of volledig gestoffeerd. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren.

Afmetingen

Breedte 87 cm
Hoogte 77,5 cm
Zitdiepte 56,5 cm
Zithoogte 37,5 cm

Designer

De Adell fauteuil is ontworpen door Lievore + Altherr Désile Park in 2020

Lievore + Altherr Désile Park is de evolutie van de al lang bestaande studio in Barcelona Lievore Altherr. Door samen te werken, zijn de twee studio’s gespecialiseerd in productontwerp en -ontwikkeling, strategisch advies, creatieve richting, art direction en kortstondige architectuur voor internationaal erkende ontwerpbedrijven zoals Arper, Andreu World, Vibia en Noorth.