Balma furonto
Balma furonto
Balma Furonto
Balma Furonto
Balma Furonto
Balma Furonto
Balma Furonto receptiebalie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma Furonto 

Balma Furonto modulaire receptiebalies

Deze nieuwe lijn modulaire receptiebalies is ontworpen om aan de behoefte van de veeleisende klant te voldoen, die zoeken naar een verfijnde en moderne oplossing, maar wel met een klantvriendelijke uitstraling.

Het meest opvallende aan deze lijn balies is het verlaagde gedeelte aan de voorkant. Dit maakt hem uniek in de markt en zorgt voor een makkelijk contact met de receptionist(e), doordat deze persoon zichtbaar achter de balie zit. Een dergelijke balie toont de openheid, integriteit en gastvrijheid van het bedrijf. Dit concept wordt niet alleen weerspiegeld in de afmetingen, maar ook in het esthetische uiterlijk en de functionaliteit van de meubelen. Met goed doordachte afmetingen en zonder overtollige decoraties zijn de balma Furonto balies ontworpen en ze kenmerken zich door een combinatie van vereenvoudigde topbladen met zijwanden.

 

Balma Furonto beschikbaar in diverse maten

De balies zijn beschikbaar in vele maten, uitvoeringen en afwerkingen. Variërend van melamine panelen, mat of glanzend of natuurlijk gefineerde panelen met een speciale textuur. De fronten kunnen bedekt worden met glas, steen of een speciaal beton. De baliefronten zijn verkrijgbaar in twee hoogtes, in een rechte, met een hoek of een gebogen variant. Twee dieptes topbladen zijn beschikbaar, het model is in de vorm van de balie. Het basisaanbod aan balie-elementen van dit systeem kan naar behoefte vrij en flexibel in uw receptieruimte worden geïmplementeerd. De functionele en esthetische eigenschappen van de balies zijn met diverse accessoires uit te breiden. Er kan worden gekozen uit vier modellen bovenkastjes met legborden, uitgevoerd in melamine, natuurlijk fineer en gelakt MDF. Ook zijn er lichte draagbare bovenkastjes in (conglomeraat, glas met gelakt MDF),  met metalen staanders met glazen legborden en een glazen achterwand.

LED verlichting in de plint dat discreet is toegepast, is een belangrijk karakteristiek en decoratief detail.

Door een passende keuze van de systeemonderdelen is het eenvoudig om met deze designmeubelen elke ruimte effectief en op een pakkende wijze in te richten. Uw bedrijfsimago zal zich hierdoor doeltreffend onderscheiden