Balma k2 pedestals
Balma k2 pedestals
Balma k2 pedestals
Balma k2 pedestals
Balma k2 pedestals
Balma k2 pedestals
Balma k2 pedestals

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma K2 Pedestals 

Modulaire collectie Balma K2 Pedestals

De K2 Balma Ladenblokken zijn een aanvulling op diverse meubelen binnen de collectie van Balma een compatibel met diverse werkstations en verschillende receptiebalies. De belangrijkste kenmerk is de mogelijkheid om items geheel naar wens te selecteren. De kasten hebben geen handgrepen, maar een speciaal pull systeem aan de zijkant van de kast. Mocht u wel handgrepen willen, dan is dat uiteraard geen probleem.

De collectie bestaat uit een aantal losse blokken, maar ook blokken speciaal voor onder het bureau van 60 of 80cm diep. De kasten voor onder het bureau kunnen worden geleverd met speciale wielen verborgen in een onderste paneel of met een voettekst. De vrijstaande kasten zijn voorzien van voeten met niveauregeling.

Nieuw aanbod Balma K2 Pedestals

Het nieuwe aanbod omvat slanke zuilen met een breedte van 33cm. Deze zuilen zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere ruimtes en ruimtebesparend. Standaard worden alle ladeblokken voorzien van een zelfsluitend systeem wat voor extra comfort zorgt, centrale vergrendeling en optioneel een pennenlade ( in bijna alle gevallen). Accessoires zoals verdelers of een speciale organisator om lades geheel naar wens aan te kunnen passen. Optioneel kunt u een kussen met antislip op de bovenzijde van het ladenblok plaatsen en zo een extra zitplek creëren.