BALMA MIXT COLLECTIE
BALMA MIXT COLLECTIE
BALMA MIXT COLLECTIE
BALMA MIXT COLLECTIE
BALMA MIXT COLLECTIE
BALMA MIXT COLLECTIE
BALMA MIXT COLLECTIE

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma Mixt collectie 

Balma Mixt thuiswerkplekken

Balma Mixt is een nieuwe collectie modern meubilair gekarakteriseerd door zijn gematigde vorm en een grote selectie van gebruikte materialen, maar ook module afmetingen geven de koper een buitengewone vrijheid en verantwoording in creëren van een ruimte geheel naar eigen wens. Zo kunt u met zelf de stijl en functie van uw kamer bepalen. Balma Mixt bestaat uit een grote collectie meubels waarmee u uw thuiswerkplek geheel naar eigen stijl kunt inrichten.

Deze collectie nodigt uit tot ontwerpen. De tafels en bureaus komen in twee kleuren, namelijk Amerikaans Walnoten houtfineer en twee patronen folie. Boekenplanken, kasten, ladekasten en hangkasten voor een basis en bepalen het karakter van het hele programma. In het bijzonder door de vormgeving en de afwerking van de deuren.

Balma Mixt directiebureaus

Door het ruimte aanbod aan kasten en bureaus binnen de collectie, kunt u gemakkelijk uw directiekamer samenstellen. U kunt geheel uw eigen gang gaan en het zo indelen als u wilt. Een ruim bureau, vergadertafel en een goed ladenblok zijn de sleutel tot een succesvol directiekantoor.

Balma Mixt Benches

Het is een modulair systeem. Dit betekent dat u alle onderdelen uit de serie kunt blijven combineren. Zo is het ook mogelijk om met een speciaal koppelsysteem een bench te creëren. De bench kan bestaan uit 2 werkplekken, maar ook 4, 6 of 8. Wilt u meer privacy? Dan zijn de (akoestische) scheidingswanden de perfecte oplossing. Ook kunt u tussen iedere werkplek een ladenblok plaatsen voor extra opbergruimte.