Balma Ostin
Balma ostin directiemeubilair
balma ostin directiemeubilair
balma ostin directiemeubilair
Balma Ostin directiemeubilair
balma ostin directiemeubilair
balma ostin directiemeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma Ostin directiebureaus 

Balma Ostin directiebureau

De eenvoudige en onderscheidende vorm van dit directiebureau is geïnspireerd op de geometrie van de hedendaagse modernistische architectuur. Het Ostin directiemeubilair is ontworpen voor veeleisende klanten met een gevestigde smaak die zich bewust zijn van hun behoeftes en verwachtingen.

Het is een aanvulling op de persoonlijkheid van de gebruiker. Zijn verfijning, functionaliteit en esthetiek bezorgen de kantoorruimte een bijzondere kwaliteit. Hij vult uw kantoorruimte met creatieve energie, stimuleert de gebruikers en geeft hen een actieve houding. Het meubilair zorgt voor comfort, tevredenheid en een gevoel van luxe.

Waardig en vol elegantie zijn de meubelen lichamelijk verrijk met originele, discrete gegevens die alleen merkbaar zijn wanneer u van dichtbij kijkt. De bureaus zijn gemaakt van planken en verkrijgbaar als vrijstaande uitvoering of een uitvoering met rust op ladenblokken. De vergadertafels zijn uitgerust met 4 poten en zijn gemaakt van 43mm dik plaatmetariaal. Verkrijgbaar in melanine of natuurlijk fineer in een brede waaier van kleuren.

De commodes en kasten hebben een eenvoudige uitstraling, maar zitten vol bijzondere oplossingen. De deuren en fronten van de lades hebben geen handgrepen, ze worden gescheiden door karakteristieke aluminium gaten, gecomponeerd in lineaire graphics. Door de leren eco bekleding vormt Ostin een effectieve, sensuele en innovatieve onderscheidende factor van het systeem.

Ostin boekenplank

Een bijzonder onderscheidend kenmerk van het systeem is de boekenplank. De boekplank is er in een vierkante of rechthoekige versie. Afgezien van hun natuurlijke functionaliteit en hun decoratieve natuur, kunt u met de boekenplanken ( groot of klein) eeuwig blijven combineren en kunt u alsmaar doorgaan.