Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic Collectie Thuiswerken Bureau Werkplek Projectmeubilair
Balma Simplic collectie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma Simplic 

Balma Simplic collectie

De Balma Simplic Collectie is een serie modulaire vergader- en bureausystemen. Het onderscheid zich door de unieke eenvoud in uiterlijke vorm en constructie, de universele en flexibele toepassingen en de hoge mate van comfort.

De serie bestaat uit losse vergadertafels in diverse vormen en afmetingen. Modulaire vergadertafels, syteembureaus en directiemeubelen gecombineerd met kasten of ladeblokken en aanvullende lage lounge tafels.

Het originele van de simplic serie gecombineerd met een ruime keus in afwerkmaterialen zorgt voor vele toepassingsmogelijkheden in ieder interieur.

De simplic serie richt zich op universele en flexibele vergader-oplossingen. Waarin het mogelijk is om enkele, meerpersoons of multimodulair en lineair of complete opstellingen van bureau- en vergadertafels te combineren.

Met een maximum aan stabiliteit is de constructie van de tafels eenvoudig, makkelijk monteerbaar, betrouwbaar en boven alles visueel aantrekkelijk (vooral voor een multimodulair lineair systeem). Gedeelde tafelpoten verzekeren een hoge capaciteit en comfort.

Het simplic weet zich te onderscheiden in kwaliteit omdat de meubels verkrijgbaar zijn in originele afwerkingen, waaronder: linoleum, melamine met speciale textuur en gelakt glas in verschillende kleuren eventueel voorzien van led-verlichting.

De vorm van de systeembureaus is bepaald door ergonomie en functionaliteit. Flexibiliteit in de constructie van de simplic serie maakt het mogelijk voor de poten om parallel geplaatst te worden aan het bureaublad, wat de ruimte onder het blad vergroot en zorgt voor buitengewoon veel comfort.

 

Simplic benches dubbele systeembureaus

Dubbele systeembureaus worden ondersteund door één paar poten, de andere kant kan worden ondersteund door kastjes of ladekasten.

Een ruime keus aan accessoires, die zorgen voor een georganiseerde werkplek geheel naar individuele wens, is beschikbaar. Zo zijn er gestoffeerde scheidingswanden, schermen, cpu houders, verschillende soorten kabelgoten en hoogwaardige kabeloplossingen op directie niveau.

De stilistische en aantrekkelijke loungetafels kunnen worden geplaatst in diverse settings.