Balma system plus
Balma system plus
balma system plus
balma system plus
balma system plus
Balma system plus
Balma System Plus zit-sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma System plus 

Balma System plus zit-sta bureau

Een goed ontworpen kantoor is niet alleen een kantoor waarin alles er goed uitziet, maar ook een kantoor waar daadwerkelijk goed in kan worden gewerkt. Om goed te kunnen werken is het belangrijk om te werken waar u maar wilt, hoe u maar wilt en wanneer u maar wilt. Om dit te kunnen verwezenlijken is één vast bureau helaas niet voldoende. U heeft een systeem nodig en de Balma System Plus is dit systeem.

 

System plus is een modulair systeem, elk arrangement kan vrij worden gemodificeerd door meerder vaste stoffen in vele kleuren en diverse materialen. Ook is plus een dynamisch systeem dankzij de beweegbare elementen en verstelbare geluidschermen. Op ieder moment van de dag kunt u de schermen bevestigd aan uw bureau open en dicht doen.

 

Niet is te gek met de Balma System plus

Boven alles is de Balma System plus erg flexibel en kunt u met behulp van de System Plus alle werkstijlen aannemen die u maar wilt. Wat belangrijk is, is niet alleen het originele ontwerp, maar ook de doeltreffendheid, akoestisch comfort en de mogelijkheid tot uitwisseling van informatie en optimale privacy en ergonomie. De System Plus heeft een system voor in iedere branch. Wat het uiterlijk ook nodig heeft.