balma tresta
balma tresta
balma tresta
balma tresta
balma tresta
balma tresta
balma tresta

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Balma Tresta 

Balma Tresta receptiebalie

De Balma Tresta receptiebalie bestaat uit modules die recht, rechthoekig, lang kof kort zijn. De zijkant van de balie kan aangepast worden aan individuele behoeftes door de opties breed, smal, lang of kort. De bovenkant en de zijkanten zijn gemaakt van licht bladen in de kleuren wit of grijs. De voorkant van de balie kan gemaakt worden in verschillende materialen zoals melanine of hout. De Tresta wordt gedemonteerd geleverd waardoor het gemakkelijker is om de meubel te plaatsen op de plek waar u hem wil hebben.

De balie is beschikbaar in vele maten, uitvoeringen en afwerkingen. Variërend van melamine panelen, mat of glanzend of natuurlijk gefineerde panelen met een speciale textuur. De fronten kunnen bedekt worden met glas, steen of een speciaal beton. Het basisaanbod aan balie-elementen van dit systeem kan naar behoefte vrij en flexibel in uw receptieruimte worden geïmplementeerd. De functionele en esthetische eigenschappen van de balie zijn met diverse accessoires uit te breiden.

LED verlichting in de plint dat discreet is toegepast, is een belangrijk karakteristiek en decoratief detail.

Door een passende keuze van de systeemonderdelen is het eenvoudig om met deze designmeubelen elke ruimte effectief en op een pakkende wijze in te richten. Uw bedrijfsimago zal zich hierdoor doeltreffend onderscheiden