Colebrook Bosson Saunders AV/VC One standaard
Colebrook Bosson Saunders Avall standaard twee schermen
Colebrook Bosson Saunders Avall standaard detail
Colebrook Bosson Saunders Avall standaard detail duo
Colebrook Bosson Saunders Vcall
Colebrook Bosson Saunders Vcall detail
Colebrook Bosson Saunders AV/VC One standaard

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Colebrook Bosson Saunders AV/VC One videoconferencing

De Colebrook Bosson Saunders standaard is een flexibele AV standaard die een mobiele of statische minimalistische oplossing biedt voor ondersteuning van één of twee schermen tot 70 inch (met een verlengingssteun) in portret- of landschapmodus. Met de AV/VC One standaard kunt u het basismodel aanschaffen voor gebruik met één scherm en aanvullende pakketten toevoegen om de standaard aan te passen aan uw specifieke behoeften. Het is een ideale AV-oplossing voor videoconferencing, expositiedisplays, bedrijfspresentaties en signage-toepassingen.

Standard bevat het volgende:

  • Kolom voor opslag van kabels en AV-apparatuur
  • Lage profielbasis
  • Vergrendelbare zwenkwieltjes
  • Geperforeerd front en vergrendelbaar achterpaneel
  • Montagesteun voor flatscreen

Standaard kan vervolgens worden aangepast aan uw gewenste specificatie door eenvoudigweg de volgende pakketten toe te voegen:

  • Dual Screen Kit
  • VC Kit
  • Blade VC Kit
  • Shelf Kit
  • Kabelmanagement-kit

CBS AV/VC One Complete

Complete is de premium AudioVideo (AV)-oplossing van CBS. One Complete beschikt standaard over uitgebreide mediaopslag, diverse standaardfuncties en ondersteunt zowel enkelvoudige als dubbele schermen; Complete kan zowel voor mobiele als vaste installaties worden gebruikt.

De Complete AV standaard is ideaal voor videoconferencing en beschikt over een universele camera- en decoder-bevestiging. Met een rekgemonteerde mediaopslag-voorziening is Complete compatibel met videoconferencing-apparatuur van de meeste vooraanstaande AV/VC-fabrikanten.

Als complete AV-oplossing beschikt het systeem over een uitstekend ingebouwd kabelmanagement om ervoor te zorgen dat de eenheid netjes en overzichtelijk blijft.

CBS AV/VC One

AV/VC One is een kosteneffectieve AV-oplossing die aan uw behoeften voor videoconferencing tegemoet komt, voor zowel één als twee schermen. De CBS Vcall AV standaard wordt gemonteerd geleverd voor eenvoudige ingebruikname en kan voor mobiele of vaste opstellingen worden gebruikt.

Eenvoud en gebruiksgemak staan centraal bij CBS Vcall, die compatibel is met de meeste videoconferencing-apparatuur. Als uitgebreide AV-oplossing beschikt CBS Vcall over een universele camera- en decoderbevestiging.