Colebrook Bosson Saunders Cubert lamp
Colebrook Bosson Saunders Cubert led lamp met stroom en USB
Colebrook Bosson Saunders Cubert led lamp met USB aansluiting en stroom
Colebrook Bosson Saunders Cubert lamp

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Colebrook Bosson Saunders Cubert LED lamp

Cubert de intelligente Led lamp

Cubert is een verbazingwekkende bijeenkomst van licht en energie. Hij combineert de mogelijkheid om draagbare apparaten op te laden met een energiezuinige ledlamp die door aanraking is te dimmen.

De lamp wordt geleverd met een laadmogelijkheid voor twee stopcontacten en kent twee USB-uitgangen voor laptops, tablets, mobiele telefoons en nog veel meer. De ingebouwde, intelligente USB-uitgangen herkennen uw apparaat. Bij het gebruik van beide poorten wordt het apparaat dat het eerst wordt aangesloten ook het eerst opgeladen.

Hij bevat ook een hoogwaardige ledlamp met vier instellingen om de lamp te dimmen door middels van aanraking. De Cubert LED lamp maakt gebruik van zeer efficiënte leds met lange levensduur en zitten in kantelbare en draaibare kop om aan de verlichtingsvoorkeur van de gebruiker tegemoet te komen. De dicht op elkaar staande leds zijn koel wit en niet-verblindende verlichting en ervoor zorgen dat het licht gelijk wordt verdeeld.

De lamp heeft een minimale impact op het oppervlak en kunnen gebruikers hun verlichting en energiebron eenvoudig plaatsen waar zij dit willen. En zijn dus niet afhankelijk van vast meubilair of omgevingsverlichting.

Cubert heeft een verfijnde esthetische afwerking en is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en getest om beter te presteren dan de Europese normen voorschrijven.