Colebrook Bosson Saunders Flo monitorarm 2
Colebrook Bosson Saunders Flo modular monitorarm
Colebrook Bosson Saunders Flo slatwall monitorarm
Colebrook Bosson Saunders Flo Duo monitorarm
Colebrook Bosson Saunders Flo Dual monitorarm
Colebrook Bosson Saunders Flo Modular monitorarm

Colebrook Bosson Saunders Flo 

Flo de veelzijdige monitorarm!

Het unieke ontwerp van deze monitorarm zorgt voor een verplaatsingsbereik en -gemak waarmee deze zich onderscheidt van andere monitor armen.

Deze monitorarm is winnaar van een Red Dot award en is Cradle to Cradle Silver-gecertificeerd en combineert dus fraaie esthetiek met uitstekende functionaliteit. De monitorarm biedt het grootste scharnierbereik van alle ‘beweegbare ’ monitor armen.

Hij is geschikt voor één of twee monitoren en kan tevens als tablet standaard/ipad houder functioneren. Hij is ook geschikt voor diverse schermopstellingen afhankelijk van de aard van de werkzaamheden.

De monitorarm is voorzien van een uniek weeginstrument met visuele indicator op het voorste deel van de arm. De aanpasbare spanningsfunctie zorgt voor een veel snellere installatie en heeft tot gevolg dat alle schermen op de optimale spanning voor het schermgewicht worden ingesteld.

De standaard wordt geleverd inclusief levenslange garantie en garandeert een minimale belasting van het milieu door het gebruik van een beperkt aantal onderdelen.

Flo Dual monitorarm

Twee monitoren met één bureauklem om een scherm te plaatsen of Monitor en tablet of laptop.

Flo Modular armen

Flo Modular is een van de meest flexibele en dynamische oplossing voor het plaatsen van meerdere schermen. Geplaatst op een Wishbone Post systeem, biedt het een oplossing voor projecten die aangepast kan worden na verloop van tijd en groeien met veranderende gebruikerseisen wanneer het bijplaatsen van extra schermen nodig is.

Flo Plus Dual armen

De Plus Dual monitor arm is ontworpen voor het ondersteunen van twee monitoren tot een maximaal gecombineerd gewicht van 18kg.

Door het ontwerp kan de Flo Plus Dual gebruikmaken van veertechnologie dat zorgt voor een perfect contragewicht tijdens de bewegingen van de arm. Belasting mag 6-18kg bedragen.

De Flo Plus Dual monitor standaard kan twee schermen tot 24 inch in de portret- of landschappositie dragen.