Colebrook Bosson Saunders Flo laptop-tabletsteunen
Colebrook Bosson Saunders Flo laptop-tabletsteunen 2
Colebrook Bosson Saunders laptop-tabletsteunen
Colebrook Bosson Saunders laptophouder
Colebrook Bosson Saunders laptophouder 2
Colebrook Bosson Saunders Flo laptop-tabletsteunen

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Colebrook Bosson Saunders laptop-tabletsteunen 

Laptop-tabletsteunen zijn ergonomisch verantwoord

De CBS laptopstandaard is de perfecte latoptop standaard voor laptopgebruikers die veel onderweg zijn. De CBS laptopstandaards zijn sterk, flexibel en lichtgewicht door gebruik te maken van aluminium materiaal en kan worden ingeklapt om in een aktetas of laptoptas te worden meegenomen.

Bij langdurig werken op de laptop zitten veel mensen in een gebogen positie door het feit dat de schermpositie te laag staat en te dichtbij om comfortabel te gebruiken. Bij gebruik met een combinatie van  muis en toetsenbord corrigeert de CBS laptopstandaard de lichaamshouding van laptopgebruikers. Werkgevers kunnen op deze manier volledig voldoen aan de gezondheid- en veiligheidsverplichtingen voor  ergonomisch werken met de computer.

Met de ingebouwde A4-documenthouder en het kabelmanagement is de CBS laptopstandaard de ideale oplossing voor laptopgebruikers, zowel op kantoor als onderweg.

Colebrook Bosson Saunders laptophouder met Flo arm

Met de CBS Laptophouder kunnen laptops op CBS armen worden bevestigd. Deze laptop-oplossing zorgt voor een betere ergonomie bij het gebruik van een laptop met een extern toetsenbord. De CBS Laptophouder kan worden gebruikt om een laptop naast een monitor plaatsen voor om zo ergonomisch verantwoord te werken met de computer.