De Vorm Arnhem
De Vorm Arnhem
De Vorm Arnhem
De Vorm Arnhem
De Vorm Arnhem
De Vorm Arnhem
De Vorm Arnhem

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

De Vorm Arnhem

De Vorm Arnhem Sofa

De modulaire De Vorm Arnhem Sofa is multifunctioneel en kan qua design zodanig worden aangepast dat het in iedere omgeving kan worden gebruikt. De modulaire sofa kan op diverse manieren worden geconfigureerd.

U heeft onder andere de keuze uit een sofa met een afmeting van: 71cm, 94cm, 114cm en 141cm. Voor extra privacy en afscheiding van geluid, is het mogelijk een verhoogde rug te plaatsen. Het eerste element van dit systeem heeft een hoogte van 43cm en het tweede element heeft een hoogte van 23cm.

Tevens is het mogelijk de sofa zelf, het zitkussen en het rugkussen van een aparte stoffering te voorzien. Hierbij heeft u een brede keus aan kleuren en stofferingen. Voor de poten is er een eiken, zwarte en grijze versie beschikbaar.

 

Arnhem Love Seat

De Arnhem Love Seat is net zoals de sofa erg functioneel en beschikbaar met diverse configuraties. De Love Seat heeft vier beschikbare hoogtes en is voorzien van een omkeerbaar kussen.

Door het multifunctionele design kan de seat worden gebruikt als item in een wachtruimte, maar ook als stille werkplek in een kantoortuin door de optionele verhoogde rug. Het meubilair dient hier als akoestische oplossing.