De Vorm Fost Bulb Hanglamp Projectmeubilair2
De Vorm Fost Akoestische Recyclebaar Projectmeubilair Groen
De Vorm Fost Akoestische Recyclebaar Projectmeubilair Olive
De Vorm Fost Akoestische Recyclebaar Projectmeubilair Lightgrey
De Vorm Fost Bulb Hanglamp Projectmeubilair
De Vorm Fost Akoestische Recyclebaar Projectmeubilair Grijs

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

De Vorm Fost Hanglamp

Akoestisch en Duurzaam

Fost is een akoestische hanglamp gemaakt van PET-vilt.  De PET Felt lampenkap heeft een zachte textuur en een gedurfd geribbeld patroon aan de buitenkant, terwijl het binnenoppervlak een zachte witte stof heeft. De stof omhult de LED-module en verspreidt het licht zachtjes naar beneden, waardoor iedereen onder de lamp een uitnodigend gevoel van privacy en rust krijgt. Dankzij het volume en de akoestische PET Felt lampenkap heeft de lamp een zacht geluiddempend effect.

Fost Bulb

De Bulb is gemaakt van plastic flessen die worden gerecycled tot PET-vilt en is ontworpen als een twist op de Fost-lamp die op een standaard gloeilamp past. Het enige verschil met de andere lamp is de soort verlichting.

Large Bulb

Fost Large Bulb is, zoals de naam al zegt, de grote zus. Deze grote variant valt op in elke ruimte door de lampenkap van maar liefst 118cm. Perfect voor boven de vergadertafel, in een lobby, restaurant of een ander groot open interieur.

Eigenschappen, kleuren en opties.

De lamp verkrijgbaar in 11 unieke kleuren van recycled PET-vilt. Kies bijvoorbeeld voor geel, roze, groen, blauw of grijstinten. Kies een contrasterende kleur om een echte eyecatcher van de lamp te maken, of laat de lamp opgaan in de rest van het interieur.

Afmeting

Hoogte kap 25 cm
Diameter 75 cm

Fost Large Bulb
Hoogte kap 37 cm
Diameter 118 cm

Meer infomatie

Nieuwsgierig geworden naar de hele collectie van Muuto? Bekijk de collectie hier.

Wilt u meer informatie over prijzen, kleuren en andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!