De Vorm LJ 3
De Vorm LJ 3
De Vorm LJ 3
De Vorm LJ 3
De Vorm LJ 3
De Vorm LJ 3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

De Vorm LJ 3 

De Vorm LJ 3 barstoel

De zetel van De Vorm LJ serie is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Tijdens het ontwerp van de stoel is gebruik gemaakt van veel traditionele productiestappen, maar ook moderne stappen zoals 3D perstechniek. De LJ 3 is een barkruk met een elegant design. Het design past perfect in zowel informele als formele ruimtes. U kunt de barkruk onder andere plaatsen in een restaurant of café, maar ook bij u thuis of op kantoor. De LJ 3 is volledig recyclebaar.

LJ is een stoelen serie bestaande uit een armstoel, sidechair, hoge kruk en lage kruk. Alle modellen kunnen in diverse kleuren PET worden geleverd. De kleuren variëren van lichtgrijs, groen, rood, blauw tot zwart. Het frame is beschikbaar in het wit of het zwart. Ook kunt u kiezen voor een gestoffeerde zitting

‘’ Winnaar van de interior innovation award 2015 ’’

Afmetingen

Hoogte: 87 cm
Breedte: 52 cm
Breedte zitschaal: 42 cm
Zithoogte: 78,5 cm
Diepte: 47 cm
Zitdiepte: 40,7 cm
Hoogte voetsteun: 35 cm

Designer

LJ4 is het resultaat van de samenwerking van De Vorm met Laurens van Wieringen.Laurens van Wieringen is de Amsterdamse ontwerper, die sinds 2013 zijn eigen studio runt. Hij werkt in verschillende branches en is gespecialiseerd in product- en interieurontwerp. Laurens van Wieringen past slimme oplossingen en technieken uit verschillende vakgebieden toe om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ontwerpen te bereiken. Samen met De Vorm ontwikkelde Laurens verschillende succesvolle product series – LJ stoelen, Florian en LW lampen.