De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Vilt Pink Projectmeubilair
De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Vilt Olive Projectmeubilair
De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Green Pink Projectmeubilair
De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Green Lightgrey Projectmeubilair
De-Vorm_lj4_stool_kruk_recyclebaar_vilt__turquoise_projectmeubilair
De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Green Beige Projectmeubilair
De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Vilt Projectmeubilair 3
De Vorm Lj4 Stool Kruk Recyclebaar Vilt Projectmeubilair 2

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

De Vorm – Hale Kruk

Mooi in zijn eenvoud

LJ 4 is een universele kruk die wordt herkend door zijn strakke lijnen en vriendelijke uitdrukking. De kruk zorgt voor een ergonomisch gebogen stoel voor maximaal comfort aan hoge tafels en balies. Een slank stalen frame, de PET Felt zitting voelt aangenaam zacht aan oppervlak dat optioneel voorzien kan worden van een kussentje. LJ 4 komt in een breed scala aan kleuren en kan worden aangepast aan de behoeften van elk interieur. Geschikt voor informele vergaderingen of diners in kantoren, openbare ruimtes, restaurants en bars.

De zitting van de LJ 4 is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. PET Felt-technologie transformeert de arbeidsintensieve productie in één slimme 3D-perstechniek. PET Felt is gerecycled en recyclebaar en biedt veel comfort en duurzaamheid. Het is een kruk die volledig recyclebaar is, kortom een duurzame barkruk die gemakkelijk te demonteren is na gebruik.

Het volledig aanpasbare ontwerp maakt een breed scala aan toepassingen in interieurprojecten mogelijk.

Creëer je eigen LJ4 Kruk

De zitting en de rugleuning zijn verkrijgbaar in elf unieke PET Felt-blends. Kies een RAL-kleur voor het frame om de look te complementeren. Het frame is van gepoedercoat staal. Een kussen is als optie verkrijgbaar.

Afmetingen

Barkruk
Hoogte: 73 cm
Breedte: 52 cm
Breedte zitschaal: 40,7 cm
Zithoogte: 73 cm
Diepte: 40 cm
Zitdiepte: 42 cm
Hoogte voetsteun: 25 cm

Designer

LJ4 is het resultaat van de samenwerking van De Vorm met Laurens van Wieringen.Laurens van Wieringen is de Amsterdamse ontwerper, die sinds 2013 zijn eigen studio runt. Hij werkt in verschillende branches en is gespecialiseerd in product- en interieurontwerp. Laurens van Wieringen past slimme oplossingen en technieken uit verschillende vakgebieden toe om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn ontwerpen te bereiken. Samen met De Vorm ontwikkelde Laurens verschillende succesvolle product series – LJ stoelen, Florian en LW lampen.