De Vorm Mute Flow Verlichting Projectmeubilair Recyclebaar Vilt Yellow
De_Vorm_Mute_Flow_Verlichting_projectmeubilair_recyclebaar_vilt_olive
De Vorm Mute Flow Verlichting Projectmeubilair Recyclebaar Vilt Darkgreen
De Vorm Mute Flow Verlichting Projectmeubilair Recyclebaar Vilt Pink
De Vorm Mute Flow Verlichting Projectmeubilair Recyclebaar Vilt Green
De Vorm Mute Flow Verlichting Projectmeubilair Recyclebaar Vilt Beige
De Vorm Mute Flow Akoestisch Paneel Recyclebaar Projectmeubilair1
De Vorm Mute Flow Verlichting Projectmeubilair Recyclebaar Vilt

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

De Vorm Mute Flow Light

Akoestisch en Duurzaam

Mute Flow Floating is verlichting en een akoestisch paneel. Mute Flow Floating Light zorgt voor een dubbel effect – minder ruis en meer licht. Het akoestische paneel is gemaakt van PET-vilt en hangt aan het plafond, waardoor de slap-echo van vloer tot plafond wordt geminimaliseerd. Geluiddempend, esthetisch aantrekkelijk en totaal veelzijdig, Mute Flow Floating Light levert uitstekende akoestiek en verlichting in elke open ruimte.

Pas de hoogte aan, speel met positionering en kies uit elf kleurmelanges om je eigen op maat gemaakte hangende installatie te creëren. Geluiddempend, esthetisch aantrekkelijk en totaal veelzijdig, Mute Floating-panelen zullen in elk ontwerp een uitstekende ruimtelijke ervaring bieden.

PET-vilttechnologie

Mute Flow is gemaakt van PET-vilt – een duurzaam en duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen. PET Felt is een zacht, maar sterk materiaal met geweldige akoestische prestaties. Het is zowel gerecycled als recyclebaar. Deze technologie maakt het mogelijk om het aantal productiestappen terug te brengen tot één slimme 3D-perstechniek. Dankzij de gebruikte materialen is Mute Floating na langdurig gebruik eenvoudig uit elkaar te halen en te recyclen.

Opties Mute paneel

Net als de Mute panelen is het Floating paneel verkrijgbaar in elf PET Felt kleurmelanges. De draagbuizen kunnen in elke RAL-kleur worden afgewerkt, wat dit product een extra visuele dimensie geeft. Creëer een installatie op maat voor uw ontwerp – Mute-panelen zijn een aantrekkelijke aanvulling op elk interieur.

Afmeting

Lengte 150 cm
Breedte 79 cm
Dikte 4,7 cm
Gewicht 11,4 kg