Dencon Calma
Dencon calma zit-sta bureau
Dencon Calma zit-sta bureau
Dencon Calma zit-sta bureau
Dencon Calma zit-sta bureau
Dencon calma zit-sta bureau
Dencon Calma zit-sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de productspecificatie 

Dencon Calma 

Dencon Calma Zit-Sta bureau

Dencon Calma zit-sta bureau zijn net als de rest van haar serie werktafels, tijdloos in design, elegant en ook zeer functioneel. Door het samenspel van aluminium en houtmaterialen, de combinatie met unieke details zorgt er niet alleen voor dit bureau naar een hoger niveau wordt getild, maar voorziet het assortiment ook van een internationaal tintje. De bureaus van Dencon zijn getest voor professioneel gebruik en voldoen aan alle Scandinavische en Europese richtlijnen.

In combinatie met de storage producten kunt u binnen een handomdraai een directieset creëren. Om de set compleet te maken is een bureaustoel en vergader- bezoekersstoel beschikbaar.

Calma kantine- en vergadertafels

Naast de opbergsystemen en werkplekken, heeft ze ook een serie kantine- en vergadertafels in haar collectie. Voor de kantine tafel zijn er diverse tafelbladen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan ronde of vierkante tafelbladen. Ook zijn er diverse hoogtes mogelijk.

Net als de kantinetafel zijn er diverse mogelijkheden voor de vergadertafel. Voor de vergadertafel kunt u uit diverse tafelbladen, kleuren, afmetingen en onderstellen kiezen.