Dencon delta collectie
Dencon delta collectie
Dencon delta collectie
Dencon delta collectie
Dencon delta
Dencon Delta
Dencon delta collectie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de productspecificatie

Dencon Delta collectie

Dencon Delta zit-sta bureau

Een Dencon Delta bureau is een door en door massief Deens design. Dit maakt de Dencon bureaus een verstandige en ergonomische keuze voor de professionele en veeleisende gebruiker. Het brede assortiment is elegant en heeft een robuust ontwerp dat helpt bij het verbeteren van de werkomgeving voor elke werknemer en leidt tot meer werktevredenheid en efficiëntie van dag tot dag.

Dit zit-sta bureau is functioneel en stijlvol. Met flexibiliteit als hoofddoel dat is opgebouwd uit meerdere combinatiemogelijkheden. De bureaus zijn getest voor professioneel gebruik en voldoen aan alle Deense en Europese normen.

Dencon Delta Call

Binnen deze serie heeft Dencon de Call ontworpen. De Call is een bureau dat perfect past in omgevingen zoals een callcenter. Het bureau is minder groot en heeft scherpe vormen. De Call kan gemakkelijk in een cluster worden geplaatst.

Dencon Delta Duo

De Duo werkplekken zijn een aanwinst op het gebied van zit-sta werkplekken. Duo maakt gebruik van een 4-poots H frame wat optimale bewegingsvrijheid voor de gebruiker inhoudt.

Dencon Delta Single column Desk

De Delta Single Column is een bureau wat u gemakkelijk op sta hoogte aan de muur kunt bevestigen. De Single Column is een oplossing wat veel wordt gebruikt in galerijen of winkels.

Dencon Delta Vergader- en kantinetafels

De kantine tafels deze serie hebben een licht en stijlvol design. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en schoon te maken. De tafels zijn opvouwbaar en hebben wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De Frigg stoelen van Dencon zijn speciaal voor de kantinetafels ontworpen. Deze stoelen hebben een hoge mate van zitcomfort en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Binnen deze collectie zit ook een goed doordacht meubelprogramma voor vergadertafels. De tafels hebben een minimalistisch uiterlijk en design. Het meubilair past perfect in zowel kleine als grote vergaderzalen.