Elite Furniture Linnea
Elite Furniture Linnea
Elite Furniture Linnea
Elite Furniture Linnea
Elite Furniture Linnea
Elite Furniture Linnea
Elite Furniture linnea

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Elite Furniture Linnea 

Elite Furniture Linnea werkplekken

De rechthoekige Linnea werkplek biedt de gebruiker een traditionele werkplek. De werkplek kan in diverse lengtes en breedtes worden geleverd. Tevens zijn er zichtschotten en kabelgoten beschikbaar om de werkplek aan te vullen. Linnea biedt de gebruiker een gepersonaliseerd en bijtijds werkplek.

 

Linea duowerkplekken en benches

Naast de enkele werken van Elite Furniture is het ook mogelijk duowerkplekken of een hele bench voor 4 personen te verkrijgen. Het voordeel van een bench is dat u één tafel heeft met één onderstel waar meerdere werkplekken aan kunnen worden gecreëerd. Opties zoals een scheidingswand en een zichtschot kan het effectief werken verhogen. Ook kunnen er extra aanzetstukken worden geplaatst zodat u e en gelosten bench heeft. oplossingen voor kabelmanagement en elektrificatie zijn vanzelfsprekend. Ruimte kan vaak een probleem zijn binnen kantoortuinen, daarom heeft Linnea het mogelijk gemaakt bladen te leveren met een afmeting van 600mm diep.

 

120 graden bureaus

Naast rechthoekige bureaus biedt Linnea ook bureaus aan met een hoek van 120 graden. Deze bureaus zijn de perfecte oplossing voor afdelingen en teams, waar veel interactie en communicatie is vereist. De werkplekken kunnen in clusters van 3, 6, 9 , 12 etc. worden geleverd.

Werkt u als secretaresse en heeft u een werkplek nodig waarbij het ontvangen van bezoekers noodzakelijk is? Dan is een werkplek van Linnea ook de juist oplossing voor u. De werkplekken van Linnea hebben de mogelijkheid extra aanzetstukken te plaatsen. Hiermee creeert u een extra werkplek in de vorm van een L. Ook is het mogelijk een hoekbureau te verkrijgen.

 

Receptie

Wilt u naast werkplekken ook een receptiebalie met hetzelfde design hebben? Dan is ook dit geen probleem. De receptiebalies van Linnea kunnen worden geleverd in een rechthoekige versie en een aanleunende werkplek. Maar ook in een halve maan inclusief werkplek of een hoek receptiebalie.