Elite Furniture progress
Elite Furniture progress
Elite Furniture progress
Elite Furniture progress
Elite Furniture progress
Elite Furniture progress
Elite Furniture progress

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Elite Furniture Progress 

Elite Furniture Progress zit-sta bureau

Dit zit-sta bureau van Elite Furniture is een enkelvoudig rechthoekig werkstation die de gebruiker flexibiliteit biedt. Het blad kan in hoogte worden versteld van 68,5cm naar 118,5cm. Het werkstation kan met gemak in hoogte worden aangepast door middel van een gasveer of een elektrische verstelling.

Het bureau is veelzijdig en past in ieder project en kan naar smaak worden uitgevoerd in diverse kleuren en heeft een groot aantal opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een open structuur of een gesloten structuur door een wangen poot. Standaard wordt hij geleverd met schuifbladen en kabelgoten voor een opgeruimd en toegankelijk bureau.

Progress benches

Ook is het mogelijk met Elite Furniture Progress een bench te creëren. Meerdere werkplekken op één onderstel, alle werkplekken kunnen los van elkaar door middel van een gasveer of elektromotor in hoogte worden versteld. De bench kan worden aangevuld met opties, zoals dividers, zichtschotten en kabelgoten.

Progress Lite

De Lite werkplekken zijn werkplekken die speciaal zijn ontwikkeld voor ergonomisch zitten. Deze zit-zit werkplekken kunnen in hoogte worden versteld op zithoogte. Op deze manier kan een individueel de juiste zithoogte aannemen en rekening houden met zijn/haar zithouding. Een goede zithouding verbetert de gezondheid en verhoogt de productiviteit van uw werknemers.

De werkplekken kunnen in hoogte worden versteld tussen de 65cm en de 85cm door middel van een slinger.

Progress Lite bench

Met Progress Lite is het mogelijk duowerkplekken of een gehele bench te creëren. Alle bladen kunnen los van elkaar in hoogte worden versteld zonder de ander tot last te zijn. De ruimte van 15mm zorgt ervoor dat de bureaus elkaar nooit zullen raken en dus ook niet beschadigen.

Het zit-sta bureau kan in diverse kleuren worden geleverd. De standaard kleuren voor het onderstel zijn; zwart, wit of aluminium.