Eva Solo Abalone Cognac Leer Eiken Loungestoel Kantoormeubilair Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Abalone Zwart Leer Gerookt Eiken Loungestoel Kantoormeubilair Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Abalone Cognac Leer Hout Eiken Loungestoel Kantoormeubilair Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Abalone Zwart Gerookt Eiken Loungestoel Kantoormeubilair Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Abalone Cognac Leer Eiken Loungestoel Kantoormeubilair Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Abalone Zwart Leer Gerookt Eiken Loungestoel Kantoormeubilair Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Abalone Loungestoel Loungechair Eiken Leer Bruin Projectmeubilair Kantoormeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Abalone loungestoel

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Abalone serie

De Abalone serie is ontworpen door het designbureau Tools Design. Deze serie bestaat uit een eetstoel, loungestoel en een kruk. De focus bij deze serie stoelen ligt vooral op de achterkant van de stoel, omdat stoelen vaak zo worden geplaatst dat alleen de achterkant zichtbaar is. Tools Design heeft een stoel met een natuurlijk ogende buitenkant en een zachte binnenkant gecreëerd. De stoelen zijn ontworpen met minimale afmetingen waardoor er genoeg ruimte rond de tafel is.

Het frame van de loungestoel bestaat uit 3D eiken fineer en heeft een zachte zitting van vormschuim en comfortabele lederen bekleding. De Abalone loungestoel is verkrijgbaar in een donker gerookt eiken frame met zwarte lederen bekleding of een lichter geolied eiken frame met bruin leer.

Tools Design

Tools Design is in 1989 opgericht door de Deense designers Claus Jensen en Hendrik Holbaek. Het ontwerpbureau heeft in al die jaren al meer dan 200 internationale designprijzen in de wacht gesleept en behoort daarmee tot de meest bekroonde ontwerpstudio’s van Denemarken. Zij spelen al zo’n 15 jaar een grote rol in de ontwikkeling van de producten van Eva Solo. Tools Design blijft keer op keer verrassen met hun producten die een unieke combinatie zijn van vorm en functie.