Eva Solo Clover Hanglamp Zwart Lamp Projectmeubilair Verlichting
Eva Solo Clover Hanglamp Wit Lamp Projectmeubilair Verlichting
Eva Solo clover hanglamp rood burgundy lamp projectmeubilair verlichting
Eva Solo Clover Hanglamp Grijs Stone Lamp Projectmeubilair Verlichting
Eva Solo Eet Vergadertafel More Projectmeubilair Designstore Kantoormeubilair
Eva Solo Spiegel Rope Projectmeubilair Designstore Kantoormeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Clover hanglamp

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Clover hanglamp

De Clover hanglamp heeft zijn naam te danken aan het klavertje vier. Het klavertje vier wordt geassocieerd met geluk. Clover is een decoratieve en functionele lamp geïnspireerd uit de tijd waarin de gloeilamp een revolutie teweegbracht. Het dagelijks leven veranderde ingrijpend. Men ‘leefde in klaver’, wat genieten in voorspoed en comfort betekent.

De Clover hanglamp past perfect in verschillende ruimtes. Zo is het een echte blikvanger in de hal, boven de eettafel of in een hoek naast de fauteuil. De lamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten en de kleuren rood, zwart, wit en grijs.

Tools Design

Tools Design is in 1989 opgericht door de Deense designers Claus Jensen en Hendrik Holbaek. Het ontwerpbureau heeft in al die jaren al meer dan 200 internationale designprijzen in de wacht gesleept en behoort daarmee tot de meest bekroonde ontwerpstudio’s van Denemarken. Zij spelen al zo’n 15 jaar een grote rol in de ontwikkeling van de producten van Eva Solo. Tools Design blijft keer op keer verrassen met hun producten die een unieke combinatie zijn van vorm en functie.