Eva Solo Laze Loungestoel Verstelbaar Fauteuil Vinkel Ghost Grijs Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Laze Loungestoel Verstelbaar Fauteuil Vinkel Ghost Grijs Voorkant Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Laze Loungestoel Verstelbaar Fauteuil Vinkel Ghost Grijs Zijkant Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Laze Loungestoel Verstelbaar Fauteuil Vinkel Ghost Grijs Projectmeubilair Designstore Zijkant
Eva Solo Laze Loungestoel Verstelbaar Fauteuil Vinkel Ghost Grijs Sfeerbeeld Projectmeubilair Designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Laze 

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Laze

Deze Laze loungestoel heeft een modern uiterlijk en geeft het ultieme comfort tijdens lezen, een dutje doen of televisie kijken. De stoel heeft een verstelbare hoofdsteun en rugleuning waardoor er verschillende zit-en ligposities mogelijk zijn. Met behulp van een subtiel leren riempje kan de juiste positie worden ingesteld.

ARDE Design

René Hougaard is de oprichter van ARDE Design. Sinds 2003 werkt René voor een aantal grote toonaangevende industriële ontwerp- en meubelbedrijven over heel de wereld, om zijn design verder te verfijnen. Dit leidde ertoe dat Arde Design in 2014 hun eigen studio oprichtte. Een belangrijke bron van inspiratie voor René is kunst, met name moderne kunst, maar ook innovatieve architectuur.