Eva Solo Sofa Phantom Grijs Fauteuil Sofa Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Sofa Phantom Grijs Fauteuil Sofa Bijzettafel Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Sofa Phantom Grijs Fauteuil Sofa Bijzettafel Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Sofa Phantom Grijs Zitter Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Sofa Phantom Projectmeubilair Designstore Kantoormeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Phantom sofa

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Phantom sofa

Phantom heeft een typisch Scandinavisch uiterlijk. Eenvoud en functionaliteit voeren de boventoon wat kenmerkend is voor de designers. De Phantom is verkrijgbaar in een fauteuil, 2-zitsbank,een 2-zitsbank met een tafel aan beide uiteinden en een 3-zitsbank. De Phantom is geïnspireerd op de klassieke bank van vroeger. Deze had een hoge rugleuning en was gestoffeerd met knopen. Bij de Phantom zie je dit ook goed terug, alleen hebben de knopen plaatsgemaakt voor gaten die de illusie wekken van knopen.

Het frame van de Phantom is verkrijgbaar in natuurlijk eiken of gerookt eiken en u kunt uit drie verschillende soorten stoffering kiezen.

Tools Design

Tools Design is in 1989 opgericht door de Deense designers Claus Jensen en Hendrik Holbaek. Het ontwerpbureau heeft in al die jaren al meer dan 200 internationale designprijzen in de wacht gesleept en behoort daarmee tot de meest bekroonde ontwerpstudio’s van Denemarken. Zij spelen al zo’n 15 jaar een grote rol in de ontwikkeling van de producten van Eva Solo. Tools Design blijft keer op keer verrassen met hun producten die een unieke combinatie zijn van vorm en functie.