Eva Solo Quay Hanglamp Large Grijs Grey Stone Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Quay Hanglamp Large Groen Green Pine Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Quay Hanglamp Large Wit White Black Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Quay Hanglamp Large Zwart Black Projectmeubilair Designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Quay hanglamp 

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Quay

Verlichting bepaald grotendeels de stijl en de sfeer van een ruimte. De Quay lamp doet dat zeker. Quay betekent kade en de maritieme wereld is dan ook de grote inspiratiebron van de ontwerpers. De ronde koepelvormige kap stelt een boei voor die in het water drijft. Een zeer decoratieve en daarnaast ook een functionele lamp met een industriële uitstraling. De lamp heeft een gepoedercoate en stalen buitenkant en is in de kleuren wit, grijs, zwart en groen verkrijgbaar.

Naast de hanglamp is er ook een tafellamp en een vloerlamp. De Quay lamp is zeer geschikt om te lezen of te werken, maar ook mooi als sfeerlamp.

Designer Eva Solo A/S