Eva Solo Quay Tafellamp Staand Wit Verlichting Lamp Projectmeubilair Kantoormeubilair Designstore
Eva Solo Quay Tafellamp Staand Grijs Grey Stone Verlichting Lamp Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Quay Tafellamp Staand Groen Pine Pijnboom Verlichting Lamp Projectmeubilair Kantoormeubilair Designstore
Eva Solo Quay Tafellamp Zwart Verlichting Lamp Projectmeubilair Kantoormeubilair Designstore

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Quay tafellamp

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Quay

Verlichting bepaald grotendeels de stijl en de sfeer van een ruimte. De Quay lamp doet dat zeker. Quay betekent kade en de maritieme wereld is dan ook de grote inspiratiebron van de ontwerpers. De ronde koepelvormige kap stelt een boei voor die in het water drijft. Een zeer decoratieve en daarnaast ook een functionele lamp met een industriële uitstraling. De lamp heeft een gepoedercoate en stalen buitenkant en is in de kleuren wit, grijs, zwart en groen verkrijgbaar.

Naast de tafellamp is er ook een hanglamp en een vloerlamp. De Quay lamp is zeer geschikt om te lezen of te werken, maar ook mooi als sfeerlamp.

Designer Eva Solo A/S