EvaSolo Yoga Bank Sofa Grijs Grey Modulsofa Vinkel High Projectmeubilair Designtore
Eva Solo Yoga Sofa Projectmeubilair Designstore Kantoormeubilair
EvaSolo Yoga Bank Sofa Grijs Grey Modulsofa Vinkel High Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Yoga Sofa Projectmeubilair Designstore Kantoormeubilair
EvaSolo Yoga Bank Sofa Grijs Grey Modulsofa Vinkel High Projectmeubilair Designstore
Eva Solo Yoga Sofa Grijs Grey Collectie Projectmeubilair Designstore Kantoormeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Eva Solo Yoga sofa

Eva Solo, al meer dan 100 jaar Deens design!

Eva Solo is opgericht in 1913 en creëert exclusieve, Deens ontworpen meubelaccessoires en keukengerei die bekend staan voor hun esthetische aantrekkingskracht, functionaliteit en hoge kwaliteit.

Naast de keuken- en woonaccessoires vult meubilair zoals stoelen, sofa’s, lampen en spiegels nu ook de Eva Solo collectie aan. De collectie is modern, tijdloos en is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de badkamer en de tuin.

Eva Solo Yoga sofa

Een elegante modulaire bank die naar wens kan worden samengesteld. Zo kan er een mooie zithoek gecreëerd worden. De rugleuningen zien eruit alsof ze zelfdragend zijn en hebben hun eigen evenwicht gevonden. Vandaar de naam Yoga. De zitting en kussens zijn met schuim gevuld en dat geeft de bank veel comfort. De slanke poten zijn van gepoedercoat aluminium en hebben een strakke uitstraling.
De Yoga is verkrijgbaar in 13 verschillende modules en in meerdere kleuren.

Tools Design

Tools Design is in 1989 opgericht door de Deense designers Claus Jensen en Hendrik Holbaek. Het ontwerpbureau heeft in al die jaren al meer dan 200 internationale designprijzen in de wacht gesleept en behoort daarmee tot de meest bekroonde ontwerpstudio’s van Denemarken. Zij spelen al zo’n 15 jaar een grote rol in de ontwikkeling van de producten van Eva Solo. Tools Design blijft keer op keer verrassen met hun producten die een unieke combinatie zijn van vorm en functie.