Fornasarig Wood Stoel Hout Gestoffeerd Projectmeubilair
Fornasarig Wood Stoel Hout Blauw Projectmeubilair
Fornasarig Wood Stoel Hout Zitting Stof Projectmeubilairv
Fornasarig Wood Armchair Hout Gestoffeerd Projectmeubilair
Fornasarig Wolfgang Wood Stool 01 Landing 1 Min
Fornasarig Wood Armchair Hout Projectmeubilair
Fornasarig Wood Stoel Hout Serieprojectmeubilair
Fornasarig Wood Armchair Sfeer Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Fornasarig Wolfgang Wood

Dynamische salontafels

Wolfgang Wood bestaat uit een stoel zonder en met armleuningen en een kruk. Wolfgang is een grote serie van verschillende stoelen en tafels ontworpen door het Italiaanse merk Fornasarig. De serie heeft een Scandinavisch design en geeft een moderne en warme sfeer aan de omgeving. De serie is veelzijdig en past in veel omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamer, kantoor, restaurant, lobby of wachtruimte.

Wolfgang serie

De serie Wolfgang bestaat uit een houten stoel, stoel met armleuningen, kruk, fauteuil, loungestoel met lage of hoge rug en 2 soorten bijzettafels. Maar ook Wolfgang Metal, een stoel met een metalen frame, een kruk en en stoel met armleuningen.

Specificaties en kleuren

Wolfgang stoelen hebben een houten frame, een gebogen eiken multiplex zitting en rug gemaakt van helder eikenhout uit Europese bossen.

Er zijn veel mogelijkheden om de stoelen helemaal naar wens samen te stellen. Zo kan de stoel volledig van hout zijn, van hout met alleen de zitting gestoffeerd of een volledig gestoffeerde rug en zitting.

Voor de afwerking kunt u uit maar liefst 8 kleuren lak kiezen voor het frame, 11 stofsoorten en een tal van bijbehorende kleuren.

Afmetingen

Stoel: 75x60x63x47 cm (hxbxdxzh)

Stoel met armleuning: 75x54x52x47 cm

Kruk: 88x49x52x65 cm / 98x49x52x75 cm